Thuis Productenmobiele concrete het mengen zich installatie

Vier Draad het Mobiele Concrete het Mengen zich Model in drie stadia van het Installatiehoge rendement Js3000

Klantenoverzichten
Het is een zeer goed bedrijf. zij bieden me zeer goede kwaliteit aan concrete het mengen zich post, redelijke Prijs en snelle levertijd.

—— Jack

De concrete ontvangen mixermachine, de buiten verpakking is zeer sterk, en er zijn heel wat toebehoren. Dank u voor uw te verklaren geduld alvorens te kopen.

—— Lelie Su

Ik ben online Chatten Nu

Vier Draad het Mobiele Concrete het Mengen zich Model in drie stadia van het Installatiehoge rendement Js3000

Vier Draad het Mobiele Concrete het Mengen zich Model in drie stadia van het Installatiehoge rendement Js3000
Vier Draad het Mobiele Concrete het Mengen zich Model in drie stadia van het Installatiehoge rendement Js3000

Grote Afbeelding :  Vier Draad het Mobiele Concrete het Mengen zich Model in drie stadia van het Installatiehoge rendement Js3000

Productdetails:
Plaats van herkomst: ZhengZhou, China
Merknaam: Jinteng
Modelnummer: JS3000
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Productspecificaties
Levertijd: 5-7 werkdagen

Vier Draad het Mobiele Concrete het Mengen zich Model in drie stadia van het Installatiehoge rendement Js3000

beschrijving
elektrocontrolemacht: 380V four-wire voeding in drie stadia Voltagetolerantie: ±10%
Macht capaciteit: 100kva de temperatuur van de motoroppervlakte: 60 ° C
geladen gedeelte: 0,5 MΩ Functie: hoog rendement
Hoog licht:

mobiele klaar mengelings concrete installatie

,

mobiele concrete het groeperen installatie

js3000 hoofd concrete het mengen zich post

 

①, de configuratie van hoofd concrete het mengen zich van js3000 post

De belangrijkste concrete het mengen zich van js3000 installatie die door Jinteng wordt geproduceerd is een dubbele schacht gedwongen grote mixer, die over het algemeen als ondersteunende gastheer in groot concreet het mengen zich installatiemateriaal wordt gebruikt. Het is uitgerust met één enkele machine onafhankelijke verrichting en een eenvoudige concrete het mengen zich post met PLD-reeks het groeperen machine. Het heeft krachtige macht en hoge productieefficiency.

Voor alle aspecten van de mixer, Jinteng-is het Bedrijf uitgerust met een volledige reeks van geavanceerd ontwerp, productie, verwerkings, assemblage en het testen materiaal. In de kwaliteitscontrole van het materiaal, voert het bedrijf volledig de de kwaliteitsbewaking en de kwaliteitsborgingreeksnormen uit van ISO9001, en vervaardigt de producten. Door de implementatie van kwaliteitscontrole door het proces, heeft elke werknemer in de productielijn strenge vaardigheden opleiding ondergaan; elk verwerking en assemblageproces heeft strikte wetenschappelijke processpecificaties; elk proces heeft strikte beheersprocedures. Terwijl het verzekeren van strikte delen en componenteninspectie en het testen van processen, besteedt het bedrijf meer aandacht aan de inspectie en de controle. Door regelmatige controle, diagnose en beoordeling van de gehele proceskwaliteit, verzekert het mensen, machines, materialen, wetten, de opportuniteit en de doeltreffendheid van de multielementeninput van de ringsvorm een efficiënt gesloten systeem van de lijncontrole. Een goed uitgerust verwerkende team en een volledige kwaliteitsborging het systeem de verwerking en assemblagenauwkeurigheid van de producten verzekert, waarbij de stabiliteit en de betrouwbaarheid worden verzekerd.

JS3000 de hoofd concrete het mengen zich post heeft een lossing van 3 kubieke meters per tijd en een cyclusduur van jaren '60. Het is een grote schaal concrete het mengen zich machine die ondersteunende centrale verwerkingseenheden voor allerlei grote, middelgrote en kleine geprefabriceerde componentenfabrieken, wegen en bruggen, Grote industriële en burgerlijke bouwprojecten zoals watermilieubescherming en dokken verstrekt.

Het wordt algemeen gebruikt in het mengen zich installaties met enige machine onafhankelijke verrichting en concrete het mengen zich post met PLD-reeks het groeperen machine. Het is geschikt voor allerlei grote, middelgrote en kleine geprefabriceerde delenfabrieken en grote industriële en burgerlijke projecten zoals wegen, bruggen, watermilieubescherming en dokkenbouwwerkzaamheid.

Het kan met een bepaald het groeperen machinemodel worden gecombineerd om een grote schaal commerciële concrete het mengen zich post en een dubbele concrete het mengen zich post te vormen, die krachtige macht en hoge productieefficiency heeft.

Het is een verplicht en hoog rendementmateriaal. Het kan een verscheidenheid van concreet zoals plastic en droog hard beton produceren. Het heeft hoge productieefficiency, korte het mengen zich tijd en mooie verschijning. Het wordt wijd gebruikt in grote en middelgrote bouwconstructie, wegen en bruggen en geprefabriceerde fabrieken om concrete producten te produceren. Het is het ideale materiaal om commercieel beton te produceren.

 

②, js3000-gastheer concrete het mengen zich plantaardig productvoordelen

1. Hoge - kwaliteit, energie - besparing, afval die, het milieuvriendelijke, conceptuele hoofdtype die van JS3000 post mengen, die een sterke waarborg verstrekken voor groene hoge prestaties concrete productie elimineren.

2. het gebruik van gesloten groen milieuzand en grint wegend transportbandsysteem, vermindert grotendeels geluidshinder tot het milieu.

3. Het negatieve druktype systeem van de het stofverwijdering van de zakimpuls wordt gebruikt om de problemen van stof het vliegen en milieuvervuiling in concrete productie volledig op te lossen, effectief besparend energie en beschermend het milieu.

4. Keur natte concrete scheiding goed en het terugwinningsmateriaal, keurt een driedimensionele regeling goed om een gesloten behandeling van afvalwater en zand en steen recyclingssysteem te vormen, zodat alle van het pulpwater en afval materialen en worden gerecycleerd opnieuw gebruikt om nul lossing te bereiken en milieuvervuiling voor een groot deel te verminderen. Om energie te besparen en consumptie, milieuvriendelijke en comfortabele productie te verminderen.

5. het gebruikend hogere precisie wegend systeem, selecteerde wegen, controle, de componenten van de signaalomzetting merk, sensor, ingevoerde microcomputercontrole, een verscheidenheid van individueel gewogen materialen (of het cumulatieve wegen), stabiele prestaties, nauwkeurige meting. De schroeftransportband die voor poeder speciaal wordt ontworpen die, het blad met veranderlijke hoogteontwerp, met hoogte die efficiency vervoeren vervoeren. Pneumatische vleugelklep, die strak en betrouwbaar in actie wordt verzegeld; het water en de vloeibare toevoegsels zijn ruwe en nauwkeurige het wegen methodes met hoge het wegen nauwkeurigheid.

6. Het volledig automatische systeem van de microcomputercontrole met hoge betrouwbaarheid, geavanceerde industriële controlecomputer + PLC + de controlewijze van het vertoningsinstrument, lagere PLC voert signaalbemonstering uit en output de controle, het hogere industriële dynamische de productieproces van computervertoningen en het productiebeheer, instrument staan vertoning van diverse gegevens van schaalingrediënten bij. Het kan volledig automatische en handcontrole, eenvoudige verrichting, vriendschappelijke interface, hoge betrouwbaarheid en flexibele uitbreiding realiseren. De merkgebonden het wegen technologie verzekert de nauwkeurigheid en de betrouwbaarheid van het metende systeem, de intuïtieve controleinterface, de duidelijke en nauwkeurige simulatie van werkschema ter plaatse, geschikt kaliberbepalingsbeheer, digitale kaliberbepalingstechnologie, intuïtief en eenvoudig door de kaliberbepalingsinterface van de hostcomputerkaliberbepaling het wegen schaal, het automatische volgen van compensatie, compensatiecorrectie, online wijziging van ingrediëntengegevens, correctie in real time van waterverhouding, alarm in real time van systeemfout, herinnering, productiegegevensbeheer, verwezenlijking van database, vraag en statistieken op elk ogenblik, het beheer van de rapportdruk, Druk in real time als blikken, wanneer het de autorapport of vraag, statistische productiegegevens rapporteert, poedert bak materieel beheer, automatisch bereken de poederconsumptie van elke poederbak, toon het huidige materiële niveau van de poederbak in realtime, goed gebruikend - de bekende Franse componenten van de het lage voltagecontrole van Schneider, het facultatieve systeem van de Netwerkuitbreiding om het middel van het productiebeheer het delen en verre controle, materiaalonderhoud te bereiken.

 

③, js3000-gastheer concrete het mengen zich plantaardig productdetails

1. Bewegende schacht

Gesmeed van legeringsstaal met torsie en flexural sterkte.

2. transmissie

Gedreven door twee planetarische toestelreductiemiddelen, is het ontwerp compact, met vlotte transmissie, levensduur met geringe geluidssterkte en lange.

3. de verbinding van het schachteind

De combinatie van een dubbele drijvende oliezegelring en een speciale verbinding die met hoge drukvet wordt gecombineerd breidt het leven van de verbinding van het schachteind uit.

4. automatische vetsmering

Alle smeringspunten worden gesmeerd door de elektrische vetpomp door een progressieve verdeler. De hoge vetdruk, de hoge viscositeit, en het lage brandstofverbruik verminderen de verontreiniging van beton aan beton.

5. het het bewegen apparaat

De as en radiale richtingen van het het mengen zich wapen worden gestroomlijnd. Tijdens het het mengen zich procédé, niet alleen wordt het radiale scherpe effect geproduceerd op het materiaal, maar ook is het as het duwen effect efficiënter, zodat de materiële agitatie intenser is, en het beton is in een homogene staat in een korte tijd, en het ontwerp van het het mengen zich apparaat is speciaal, wat de bezettingsgraad van cement verbetert.

6. hydraulisch lossingsapparaat

Het vermijdt het fenomeen dat de het leegmaken deur niet wegens ontoereikende luchtdruk kan worden geopend, en de „half open“ hoek kan willekeurig worden aangepast. Het handdeur het openen apparaat kan worden geplaatst. In de noodsituatiestaat, kan het hand het leegmaken handvat worden gebruikt om de het leegmaken materiële Deur te openen.

 

④, het samenstellingssysteem van de belangrijkste concrete het mengen zich van js3000 post

1. Het mengen van systeem

Het bewegende systeem is samengesteld uit een elektrische motor, een katrol, een snelheidsreductiemiddel, een open toestel, een het bewegen trommel het bewegen apparaat, een apparaat van de olielevering en dergelijke.

De motor wordt direct aangesloten aan het cirkelvormige speldreductiemiddel, en de twee outputschachten van het reductiemiddel drijven respectievelijk de twee horizontaal geschikte het bewegen schachten om de omwenteling met constante snelheid door de twee paren open toestellen om te keren.

Het booggedeelte van de het mengen zich trommel is gelast, en de het mengen zich trommel wordt voorzien van vijf soorten voeringsplaten, die door de verzonken schroeven en het cilinderlichaam worden vastgemaakt.

De vier het bekijken dekking op de het mengen zich trommel kan tegenover elkaar worden ontslagen na het zijn geopende 90°.

2. Het voeden systeem

Het het voeden systeem is samengesteld uit een het hijsen mechanisme, een het voeden draakkader, een vultrechter, een het voeden pijp en dergelijke.

De remmotor drijft de spoel door het reductiemiddel, en de draadkabel beklimt omhoog langs het spoor van het ladingsrek door de katrol die vultrechter trekken. Wanneer het beklimmen aan een bepaalde hoogte, gaat een paar rollen op de bodemdeur van de vultrechter de waterral van het ladingsrek in, en de emmerdeur opent automatisch. Het materiaal wordt gevoed in de het mengen zich trommel door de voerpijp. Om ervoor te zorgen dat de vultrechter op zijn plaats is, installeer een grens inschakelen het ladingsrek. De bovengrens heeft twee grensschakelaars voor de vultrechter het opheffen grens en veiligheidsbescherming. De ondergrens heeft slechts één grensschakelaar. Wanneer de vultrechter aan de bodem van de kuil daalt, is de draadkabel lichtjes los, maakt het sterke mechanisme van de de lentehefboom de ondergrensbeweging, en de het hijsen mechanisme automatisch einden. De ondergrenspositie en het mechanisme van de de lentehefboom worden opgezet op de bovenkant van het hogere spoor. Het bovenste gedeelte van het ladingsrek is vouwbaar. Vastgebout en gevouwen tijdens vervoer om vervoerhoogte te verminderen.

De remmotor zorgt ervoor dat de vultrechter bij om het even welke positie kan worden tegengehouden wanneer het bij volledige lading loopt. De het remmen torsie wordt aangepast door de grote noot van de achterzetel van de motor.

3. Watervoorzieningssysteem

Het watervoorzieningssysteem bestaat uit een waterpomp, een gaspedaalklep, een schoonmakend apparaat, en een doucheapparaat.

Het stroomtarief van het water kan worden aangepast door de gaspedaalklep door de cilinder te drijven, en de totale hoeveelheid oppervlaktewaterlevering wordt aangepast door de elektronische schaal.

4. Het leegmaken systeem

Het het leegmaken systeem bestaat uit een lossingsdeur, een benzinepomp, een het omkeren klep, een klep van de gasdistributie, een cilinder, en een elektrisch mechanisme.

De lossingsdeur is geïnstalleerd bij de bodem van de mixer en door de cilinder pneumatisch gelost. En de het openen en het sluiten positie van de lossingsdeur, het verzegelen van de lossingsdeur kan worden verzekerd door de positie van de verzegelende strook aan te passen. JS3000 die hand werkende hefboom leegmaken wordt gebruikt voor noodsituatie het leegmaken en cilinder het leegmaken tijdens tijdelijke stroomuitval. Het zou moeten worden verwijderd om verwonding te verhinderen.

5. Elektrosysteem

De elektrische controlekring is uitgerust met een luchtschakelaar, een zekering, en een thermisch relais, en heeft de functies van kortsluitingbescherming en overbelast bescherming. Alle controleknopen en handvatten en indicatoren van de luchtschakelaar worden geplaatst op de deur van de distributiedoos met een deurslot. Een beschermende dekking wordt geplaatst buiten de knoop.

De elektrocomponenten in de distributiedoos worden opgezet op één enkele randplaat, die veilig en betrouwbaar, en gemakkelijk is te werken en te handhaven.

De elektrocontrolevoeding is een four-wire voeding in drie stadia van 380V met een voltagetolerantie van ±10%, anders is het verboden om te gebruiken. Als de gebruiker hun eigen machtsgeneratie heeft, zou de capaciteit 100KVa moeten zijn. De oppervlaktetemperatuur van de motor wordt opgeheven door 60 ° C, en het geladen gedeelte is 0,5 MΩ aan de rand van het omhulsel.

Contactgegevens
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Contactpersoon: Karen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!