Thuis

Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van het de Machinesmateriaal van Zhengzhoujinteng, Ltd is één van de ondernemingen op grote schaal belast met de productie van bouwmachines. Het heeft een lange geschiedenis van productie, sterke technische kracht, uitstekend materiaal, perfecte technologie, en de productievergunning van nationale industrieproducten verkregen. Het heeft de gouden medaille van de beroemde producten van Henan en de kwaliteit van Henan-Provincie gewonnen. Gevorderde onderneming, en overgegaan de certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO9001 nationale.
De belangrijkste producten van het bedrijf: De volledige waaier van HSZ van beton die post, WBZ-reeks mengen van gestabiliseerde grond die post, JS-reeks concrete mixer, PLD-reeks concrete het groeperen machine, HJGY-reeks hydraulische concrete vrachtwagen, grote het tonnagekruk van JM, JK-reeks mengen controleerde snelle kruk, LSY-elektronisch de transportband van de reeksschroef, 30-100 ton bulkcementsilo, staalmateriaal, mijnbouwmateriaal, enz. Best-selling in binnen- en buitenland, geprijst door de meerderheid van klanten.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van het de Machinesmateriaal van Zhengzhoujinteng, Ltd in 2017 wordt gevestigd die.

China Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD Bedrijfsprofiel China Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD Bedrijfsprofiel China Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 50% - 60%

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!