Thuis Productenconcrete het mengen zich post

Snelle Dubbele Concrete het Mengen zich Installatie, 80 T/Concrete het Groeperen van H Systemen

Klantenoverzichten
Het is een zeer goed bedrijf. zij bieden me zeer goede kwaliteit aan concrete het mengen zich post, redelijke Prijs en snelle levertijd.

—— Jack

De concrete ontvangen mixermachine, de buiten verpakking is zeer sterk, en er zijn heel wat toebehoren. Dank u voor uw te verklaren geduld alvorens te kopen.

—— Lelie Su

Ik ben online Chatten Nu

Snelle Dubbele Concrete het Mengen zich Installatie, 80 T/Concrete het Groeperen van H Systemen

Snelle Dubbele Concrete het Mengen zich Installatie, 80 T/Concrete het Groeperen van H Systemen
Snelle Dubbele Concrete het Mengen zich Installatie, 80 T/Concrete het Groeperen van H Systemen

Grote Afbeelding :  Snelle Dubbele Concrete het Mengen zich Installatie, 80 T/Concrete het Groeperen van H Systemen

Productdetails:
Plaats van herkomst: ZhengZhou, China
Merknaam: Jinteng
Modelnummer: HZS90
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Productspecificaties
Levertijd: 5-7 werkdagen

Snelle Dubbele Concrete het Mengen zich Installatie, 80 T/Concrete het Groeperen van H Systemen

beschrijving
Geïnstalleerde Capaciteit: 172KW lossingshoogte: 4.1m
De productiviteit van de schroeftransportband: 80t / h De gezamenlijke productiviteit van de riemtransportband: 500t/h
Gezamenlijk type: 4 Mixercapaciteit: 1500 liter
Hoog licht:

klaar mengeling het groeperen installatie

,

op plaats concrete het groeperen installatie

HZS90 concrete het Mengen zich Post

 

Het is niet alleen van toepassing is in gemeenschappelijk concreet, geprefabriceerd beton maar ook in hoge prestatiesbeton. Het is van zich het Regelmatige Drijven, Hoogte Mengt Efficiency, het Homogene Mengen, Veelvoudige het Lossen Methode, Speciale Ontworpen Waterspuitbus en Gemakkelijk te handhaven en geen lekkageprobleem. Het wordt wijd gebruikt in de productie van bouwstenen en geprefabriceerde delen, en kan ook aan opbrengst van het gewapende beton van de staalvezel, kleuren concreet en cdry mortier, enz. worden gebruikt.

 

①. Inleiding aan Concrete het Mengen zich van HZS90 Post

Een volledig het mengen zich van HZS90 concreet installatiemateriaal zou de volgende producten moeten bevatten:

Hoofdmixer, het groeperen machine, riemtransportband, cementsilo, schroeftransportband, intelligente computercontrolekamer, en metrologie statistisch systeem.

Het is één van het meest efficiënte materiaal in concrete productie. In de huidige markt, HZS90-is de post één van de meest vertrouwde op en populaire commerciële concrete het mengen zich installatiemodellen.

 

HZS90 concrete het mengen zich posthoogtepunten:

1. Het ertoe brengen van de de schacht van de industrie tweeling het mengen zich machine om de terugkeer van de hoog rendementwaarde te bereiken;

2. het volledige driedimensionele injectiesysteem, het is grondiger en sneller om materiaal schoon te maken;

3. Het is verklaard door het Europese gebiedende veiligheidsagentschap om gastheerveiligheidsrisico's volledig te elimineren;

4. open materieel deurontwerp, hoge drukaandrijving, die snel leegmaken;

5. de voeringsplaat is geïntegreerd in het systeemelement, en de levensduur overschrijdt 50.000 blikken;

6. gezamenlijke samengestelde metingstechnologie met meerdere snelheden, automatische correctie en compensatie voor de daling.

 

②, de voordelen van concrete het mengen zich van HZS90 installatie

1. De centrale verwerkingseenheid van HZS90-post door Jinteng Construction Machines wordt geproduceerd is de dubbele schacht gedwongen concrete mixer van JS1500 met goed het mengen zich kwaliteit en hoog rendement dat;

2. de modulaire structuur, de installatie en de verhuizing zijn zeer snel;

3. het complex gebruikt PL2400-het groeperen machineingrediënten, het nauwkeurige wegen, hoge productieefficiency;

4. De ingrediënten van cement, water en vloeibare toevoegsels allen worden gemeten door elektronische schalen, en de precisie van ingrediënten is hoog;

5. Het gezamenlijke voeden keurt grote neiging of de kleine transportband van de neigingsriem goed, die lange levensduur en hoge het werkefficiency heeft;

6. de kerncomponenten van het elektrocontrolesysteem zijn allen ingevoerde, betrouwbare prestaties, gemakkelijk te werken, drukfunctie, met airconditioning;

7. Lage materiaalkosten en hoge kostenprestaties.

 

③, concreet het mengen zich 90 postvoordeel

1. goedkope prijs, nemen wij de middelen van de fabrieks directe verkoop, die zich op hun eigen hoge kostenprestaties baseren klantenreputatie te verkrijgen, en de klantenreputatie is onze beste reclame. Als heet verkopend product in de industrie, zijn 90 die posten mengen nog veel lager dan hetzelfde kwaliteitsniveau in de industrie.

2. Onze HZS90-post heeft een korte productiecyclus en ontworpen om aan de behoeften van klanten te voldoen die in dringende behoefte van materiaal zijn.

3. om klanten te verstrekken maakt uitvoerigst zich na de verkoopdienst, ontwerp, het opstellen, productie, levering, installatie, het opdragen en andere uitvoerige diensten om klant te elimineren ongerust.

4. Wij verstrekken verschillende HZS90 mengt post passende oplossingen voor verschillende klanten. Geen kwestie hoe kritiek de klanten zijn, kunnen wij een geschikte oplossing altijd verstrekken.

 

④, HZS90-beton die postparameters mengen

 

Productiviteit: 90m3/h

Het mengen van gastheermodel: JS1500

Aantal en macht van het mengen van motor: 2X30KW

Het mengen van cyclus: jaren '60

Mixercapaciteit: 1500 liter

Gezamenlijke grootte: Φ100mm

De hoeveelheid en de capaciteit van de poederbak: 3x100t

Het groeperen post het groeperen capaciteit: 2400 liter

Gezamenlijke bakcapaciteit: 4X10.2m3

Gezamenlijk type: 4

De gezamenlijke productiviteit van de riemtransportband: 500t/h

De productiviteit van de schroeftransportband: 80t/h

Lossingshoogte: 4.1m

Geïnstalleerde capaciteit: 172KW

 

⑤. HZS90 beton die postdetails mengen

1. Bewegend systeem

De het mengen zich systeemkern is de gastheer. De belangrijkste motor van dit type van het mengen van post gebruikt de tweelingschacht gedwongen mixer van JS1500. Deze mixer is geschikt voor de meeste complexen minder dan 80mm. Bovendien heeft het het mengen zich systeem ook elektrische motoren en riemen. Het is samengesteld uit hulpdelen zoals machine, reductiemiddel, transmissiesysteem en het systeem van de olielevering.

2. metend systeem

Het metende systeem is de sleutel aan of de het mengen zich post de taak normaal werken en kan voltooien zoals verwacht. Momenteel, typen onze 90 het mengen van postgebruik de PLD2400-type het groeperen machine, overschrijdt de metingsfout geen 2%, overeenkomstig nationale normen. De helft van wat wij voor 90 mengt post adviseren is de onafhankelijke wegende het groeperen van PLD2400 machine. In normale omstandigheden, zijn de vier pakhuizen praktisch genoeg. Bij het wegen zich en vloeibare materialen poedert, gebruik de wegende schaalvultrechter om de fout aan 1% te controleren. Voor de huidige markt, kan het aan de meeste arbeidsvereisten voldoen en hoogte veroorzaken - kwaliteit en hoog aanpassingsvermogenbeton.

3. Het voeden systeem

Het het voeden systeem is verdeeld in drie delen, en na het complex wordt gewogen, wordt het vervoerd door een riemtransportband. In termen van poeder die vervoeren, hebben wij een verscheidenheid van schroeftransportbanden die kunnen worden gebruikt om het cement te verzekeren en andere poedermaterialen kunnen worden gedeblokkeerd, en de snelheid wordt snel overgebracht van de cementsilo aan de wegende vultrechter voor meting. Hoewel het werk eenvoudig is, is het het gebouw van het stabiele werk van concrete het mengen zich installatie.

4. cementpakhuis

De cementsilo wordt over het algemeen gebruikt in de bulkcementopslag van de concrete het mengen zich van HZS90 installatie, die een gesloten tank voor het opslaan van materialen is. Met de ontwikkeling van sociale bouw, wordt het gebruik van cementsilo's in het bouwdomein meer en meer algemeen.

5. transportbandsysteem

Het vervoerende systeem van concrete het mengen zich van HZS90 post is verdeeld in het gezamenlijke vervoeren en poeder die vervoeren: de vervoerende methode van complex is riemtransportband, die lange vervoerende afstand, groot volume en het ononderbroken vervoeren heeft, en het is betrouwbaar en gemakkelijk te realiseren. Automatisering en gecentraliseerde controle; de vervoerende methode van cement en toevoegsel is schroeftransportband, op zwaar werk berekend ontwerp, grote torsie, materiaal die met geringe geluidssterkte, verminderd compressie vervoeren, en gemakkelijk te installeren.

6. controlesysteem

Het controlesysteem is het centrum van de het mengen zich post. De gehele machine wordt gecontroleerd door computer. Het kan automatisch of manueel worden gecontroleerd. Het is gemakkelijk te werken en te beheersen. De dynamische paneelvertoning, kan de verrichting van elke component duidelijk begrijpen, en kan de rapportgegevens opslaan en drukken.

De belangrijkste onderdelen van het metende systeem van concrete het mengen zich van HZS90 post zijn sensor en pneumatische vleugelklep. De machine van de Changlibouw keurt hoge precisie ingevoerde sensor, het nauwkeurige wegen en snelle reactie goed; de pneumatische vleugelklep wordt strak verzegeld, betrouwbaar in actie, eenvoudig in structuur, klein in grootte, licht in gewicht en rendabel.

7. pneumatisch systeem

Het pneumatische systeem is het uitvoeringsapparaat van de concrete het mengen zich van HZS90 post. Het wordt gebruikt om de gezamenlijke die silo's, de deur van de mixerlossing en de cementschaal het leegmaken deur volgens de instructies op tijd te schakelen door de industriële microcomputer worden uitgegeven, en het cement in de cementsilo te breken. Het additief wordt geblazen en bewogen om nauwkeurige meting van diverse complexen, cement en additieven te verzekeren, en de ladingstaak van het gebeëindigde materiaal wordt voltooid.

Contactgegevens
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Contactpersoon: Karen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!