Thuis ProductenGestabiliseerde Grond die Post mengen

35m3 / H Gestabiliseerde Grond die de Macht van de Post30kw Gastheer/Precisiehzs35 Model mengen

Klantenoverzichten
Het is een zeer goed bedrijf. zij bieden me zeer goede kwaliteit aan concrete het mengen zich post, redelijke Prijs en snelle levertijd.

—— Jack

De concrete ontvangen mixermachine, de buiten verpakking is zeer sterk, en er zijn heel wat toebehoren. Dank u voor uw te verklaren geduld alvorens te kopen.

—— Lelie Su

Ik ben online Chatten Nu

35m3 / H Gestabiliseerde Grond die de Macht van de Post30kw Gastheer/Precisiehzs35 Model mengen

35m3 / H Gestabiliseerde Grond die de Macht van de Post30kw Gastheer/Precisiehzs35 Model mengen
35m3 / H Gestabiliseerde Grond die de Macht van de Post30kw Gastheer/Precisiehzs35 Model mengen

Grote Afbeelding :  35m3 / H Gestabiliseerde Grond die de Macht van de Post30kw Gastheer/Precisiehzs35 Model mengen

Productdetails:
Plaats van herkomst: ZhengZhou, China
Merknaam: Jinteng
Modelnummer: HZS35
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Productspecificaties
Levertijd: 5-7 werkdagen

35m3 / H Gestabiliseerde Grond die de Macht van de Post30kw Gastheer/Precisiehzs35 Model mengen

beschrijving
model: HZS35 Hoofdlijnen: four-fold het verzegelen technologie
Geschatte Productiviteit: 35m3/h Gastheermacht: 30kw
Cement: ±1% kg Vliegas: ±1% kg
Hoog licht:

compacte concrete het groeperen installatie

,

natte partij concrete installatie

HZS-reeks behoort de concrete het groeperen installatie tot verplicht en efficiencymateriaal, omvat het de concrete mixer van JS, PLD-het groeperen machine, cementsilo en controlesysteem. De belangrijkste machine van de reeks van het thisseriesgebruik JS verdubbelt schacht verplichte mixer. Het is wijd gebruikte grote en middelgrote schaal het de bouwwerk, weg en brug het werk en concrete productenprefabrication installaties, en is een ideaal materiaal om commercieel gebruikt beton te produceren.

 

①, concrete het mengen zich van HZS35 plantaardig productinleiding

HZS35 het mengen van post behoort tot klein beton mengt materiaal. Het is één van het kleinste beton die die posten mengen zorgvuldig door Jinteng Machinery worden geproduceerd. Hoofdzakelijk samengesteld uit de concrete mixer van JS750, PLD1200-het groeperen machine, 100T-cementpakhuis, van de schroeftransportband, het wegen en andere materiaal. De structuur is eenvoudig en redelijk, met uitstekende het mengen zich kwaliteit, hoogte die efficiency, geschikt onderhoud mengen.

 

HZS-reeks is de concrete het mengen zich post een soort gedwongen en hoog rendementmateriaal. Het kan een verscheidenheid van beton zoals plastic en droog hard beton produceren. Het is hoge productieefficiency en wijd gebruikt in grote en middelgrote bouwconstructie, weg en brugtechniek en prefabrication van concrete producten. Het is het ideale materiaal voor de productie van commercieel beton. Het belangrijkste systeem van zich het mengen keurt JS-reeks dubbele schacht gedwongen mixer goed. Het heeft goede homogeniteit van het mengen van concrete, korte het mengen zich tijd, met lange levensuur van het dragen van delen en geschikt verrichting en onderhoud. Het keurt de recentste ontwerpideeën van het elektronische wegen, microcomputercontrole, Digitale vertoning en andere controletechnologieën, het elektronische wegen met bufferapparaat en automatische compensatiefunctie goed, hoge metingsnauwkeurigheid. Het zand en grintladingssysteem keurt het grote de riem van de breedtevisgraat voeden goed en heeft een menselijk het lopen spoor, dat een ideale keus voor de meerderheid van bouweenheden is om hoogte te veroorzaken - kwaliteitsbeton.

 

De Jintengmachines verstrekken vrij citaat, selectie, procesontwerp, tekeningen, technische begeleiding en op plaatsinstallatie en de opdragende diensten voor concrete het mengen zich installaties.

 

②, de hoofdlijnen van concrete het mengen zich van HZS35 plantaardige producten

1, four-fold het verzegelen technologie

Naast het gemeenschappelijke het verzegelen procédé, zijn er twee ringen van de staal dragende bescherming tussen de kant mengt wapen en het schachthoofd om ruw zand te verhinderen binnen te gaan;

2. De elektrische technologie van de oliepomp

De vier pompkernen leveren olie aan de vier schachthoofden, eliminerend de behoefte aan een afleiderklep, die onderhoud en onderhoudskosten drukken;

3, ingevoerd reductiemiddel

Zowel worden het reductiemiddel als het systeem van de olieverbinding ontworpen en door goed - bekende buitenlandse fabrikanten, met langere levensduur, lekkage met geringe geluidssterkte en geen olie veroorzaakt;

4, de filtratie van de toestelolie/het koelen systeem

Facultatief de oliefiltratie van het vier generatietoestel en het koelen systeem, militaire rangtechnologie, hoogte - kwaliteit en duurzaamheid.

5, modulair ontwerp

Al stichting van de staalstructuur, modulair ontwerp, geschikte opzettende delen, de korte assemblage en demontagetijd.

6, goed aanpassingsvermogen

De het groeperen bakmodule is meer aanpasbaar door de verschillende lay-outs aan te passen.

 

③, het mengen zich van HZS35 concrete installatie technische parameters

Geschatte productiviteit: 35 (m3/h)

Het mengen van gastheermodel: JS750 concrete mixer

Gezamenlijke deeltjesgrootte: ≤80mm

Gastheermacht: 30kw

Productiviteit: 35m3/h

Het groeperen van pakhuismodel: PLD1200

Macht: 12-20kw

Complex: ±2%kg

Cement: ±1% kg

Vliegas: ±1% kg

Water: ±1% kg

Toevoegsel: ±1% kg

 

④, het het werk principe van concrete het mengen zich van HZS35 installatie

De het mengen zich centrale verwerkingseenheid en het complex van HZS35 die post mengen keuren dubbele schachtjs750 gedwongen mixer goed, keurt het gezamenlijke deel van het complex concrete het groeperen van PLD1200 machine, laderlading, elektronische schaalmeting goed

Het werkschema is als volgt:

1. Het cement wordt opgeslagen door de cementsilo, door de schroeftransportband, vervoerd en door de cementschaal gemeten;

2, water worden opgeslagen door watertank en reservoir, de watervoorziening van de waterpomp, de meting van de waterschaal;

3. Nadat het vloeibare toevoegsel gelijk in de tank van de toevoegselopslag wordt bewogen, wordt het verzonden naar de toevoegselschaal door de corrosiebestendige pomp voor het meten.

4. Het cement en de vliegas worden in het cement gevoed die emmer meten door de schroeftransportband. Wanneer het vervoerende bedrag hetzelfde als de vastgestelde waarde is, verzendt de microcomputer een signaal om het vervoeren tegen te houden, en controleert de pneumatische vleugelklep bij de bodem van de cement wegende emmer om het materiaal in de cementemmer in de mixer te maken.

5. Het gehele proces om te groeperen en zich te mengen wordt automatisch voltooid door het elektronische controlesysteem (kan ook manueel worden gecontroleerd). Nadat alle materialen in de tweelingschacht gedwongen mixer van JS750 worden gelost, begint de het mengen zich timing. Wanneer de het mengen zich tijd omhoog is, wordt de lossingsdeur geopend voor lossing, d.w.z., een bewegend proces wordt voltooid.

 

⑤, concrete het mengen zich van HZS35 plantaardig productdetails

1, JS750-gastheer

JS750 de mixer is een nieuw type van tweelingschacht gedwongen die mixer door Jinteng Machinery wordt ontwikkeld. De mixer is 0,75 vierkanten per tijd, ook genoemd 0,75 vierkante mixer. De productiviteit per uur is 35m3, die gewoonlijk als mengende gastheer van concrete het mengen zich van HZS35 post wordt gebruikt. Deze machine heeft de dubbele voordelen van enige machine onafhankelijke verrichting en eenvoudige concrete het mengen zich post met concrete het groeperen machine. Het kan ondersteunende gastheer voor het mengen van post ook verstrekken. wegens verschillende configuratie, is er een significant hiaat in theoretische productiviteit. De gebruikers kunnen volgens daadwerkelijke behoeften kiezen. De juiste configuratie.

2, PLD1200-het groeperen machine

Een vooreind automatische het groeperen machine die met een mixer kan worden gebruikt. Verdeeld in één manier en bidirectioneel die, keurt de het groeperen machine zand en grint het doseren apparaat goed door lader of riemtransportband wordt geladen. Het kan met meer dan drie soorten materialen worden uitgerust. Het kan zand, steen en cement volgens de concrete die verhouding automatisch voltooien door gebruikers wordt ontworpen. Het groeperen procedure voor 6 materialen (secundair beton).

3, controledoos

De gehele machine wordt gecontroleerd door computer, die automatisch of manueel kan worden gecontroleerd. Het is gemakkelijk te werken en te beheersen. De dynamische paneelvertoning, kan de verrichting van elke component duidelijk begrijpen, en kan de rapportgegevens opslaan en drukken.

4, de vultrechter

De vultrechterlading wordt meestal gebruikt in klein en middelgroot materiaal, en de representatieve modellen zijn HZS25 en HZS35. Riem het voeden meestal gebruikt=wordt= voor groter het mengen zich postmateriaal, zoals HZS90, HZS120, HZS180 enz. Natuurlijk, is er geen vaste grens op de het voeden wijze van de het mengen zich post. Wat nog belangrijker is, selecteert de gebruiker de aangewezen die productiewijze op factoren zoals plaats, kapitaal, en productievereisten wordt gebaseerd.

5, wegend systeem

Het is verdeeld in drie delen: het gezamenlijke wegen, poeder het wegen en het vloeibare wegen, die de belangrijke onderdelen zijn die de kwaliteit van beton en de kosten van concrete productie beïnvloeden.

 

Contactgegevens
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Contactpersoon: Karen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!