Thuis Productenmobiele concrete het mengen zich installatie

Flexibele Mobiele Concrete het Groeperen Installatie, Tubulaire Automatische het Groeperen Installatie

Klantenoverzichten
Het is een zeer goed bedrijf. zij bieden me zeer goede kwaliteit aan concrete het mengen zich post, redelijke Prijs en snelle levertijd.

—— Jack

De concrete ontvangen mixermachine, de buiten verpakking is zeer sterk, en er zijn heel wat toebehoren. Dank u voor uw te verklaren geduld alvorens te kopen.

—— Lelie Su

Ik ben online Chatten Nu

Flexibele Mobiele Concrete het Groeperen Installatie, Tubulaire Automatische het Groeperen Installatie

Flexibele Mobiele Concrete het Groeperen Installatie, Tubulaire Automatische het Groeperen Installatie
Flexibele Mobiele Concrete het Groeperen Installatie, Tubulaire Automatische het Groeperen Installatie

Grote Afbeelding :  Flexibele Mobiele Concrete het Groeperen Installatie, Tubulaire Automatische het Groeperen Installatie

Productdetails:
Plaats van herkomst: ZhengZhou, China
Merknaam: Jinteng
Modelnummer: 50
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Productspecificaties
Levertijd: 5-7 werkdagen

Flexibele Mobiele Concrete het Groeperen Installatie, Tubulaire Automatische het Groeperen Installatie

beschrijving
Toepassing: de wegen onderhoud, metro en spoorwegtunnelbouw Punt: mobiel het mengen zich station
Theoretische productiviteit: 50m3/h Machinegewicht: 22T
Totale macht: 61KW lossingshoogte: 3.8m
Hoog licht:

mobiele klaar mengelings concrete installatie

,

cement concrete het groeperen installatie

De mobiele die het mengen zich installatie is een beton mengt materiaal volgens de daadwerkelijke behoeften van gebruikers wordt ontwikkeld die frequente overgangen, korte bouwperiode nodig hebben en bouwlengte snakken. Het zal zal de materialen van de traditionele concrete het mengen zich post opslaan, wegen, vervoeren en bewegen. Het het leegmaken en automatische controlesysteem is geconcentreerd op een aanhangwageneenheid. Met de functie van een volledige concrete het mengen zich post, zijn er unieke voordelen zoals geschikte beweging, flexibele assemblage en demontage, en eenvoudig opslagbeheer.

 

①, productvoordelen

Concrete mengende fabrikanten van de uitrusting - Jinteng-de Bouwmachines hebben vele voordelen in de productie van mobiele concrete het mengen zich installaties, als volgt:

A. Het geïntegreerde ontwerp van de tubulaire structuur, de aandrijving met 4 wielen en de Duitse DEUTZ4-milieuvriendelijke dieselmotor van het cilinder koude water zijn geschikt voor allerlei ruwe werkomgevingen en het hoge intensiteitswerk, en waarborgen duurzaamheid en veiligheid op lange termijn.

B. De ergonomisch ontworpen ingesloten cabine wordt gevestigd bij de voorzijde van de eenheid, verzekeren veilig en comfortabel voor de bestuurder en kan 180 graden voor zowel als drijfarbeidsvoorwaarden worden geroteerd.

C. De speciaal ontworpen automatische ladingsschop kan het volume meten van het laden en is uitgerust met het high-tech microcomputer wegen en meetapparatuur, die kunnen nauwkeurig en de hoeveelheid controleren beheersen die grondstoffen, de productie van hoogte verzekeren - kwaliteitsbeton.

D. het onafhankelijke watervoorzieningsmateriaal, wordt de waterpomp gedreven door hydraulische motor, is de waterstroom groot, en het filterapparaat met de capaciteitsmeter en het antivuilmateriaal die de watertank ingaan verzekert ook de productie van hoogte - kwaliteitsbeton.

E. 270 graad roterende trommel voor gemakkelijke lossing in alle richtingen. De oliepomp controleert zijn omwenteling en voltooit de functies van het laden, het bewegen en het lossen. Beweeg de spiraalvormige peddels in de trommel om de het mengen zich functie te voltooien.

F. De het mengen zich cyclus van het materiaal vergt slechts 7-10 minuten van het laden aan het bewegen, die zeer de het werk efficiency verbetert en heel wat arbeidskrachten en materiaalresourcen redt.

G. Als mobiele mixer, kan de snelheid 20 kilometers per uur bereiken en het beklimmen kan 30% van volledige lading (SAE-norm) bereiken. Het is uitgerust met een autolicht dat voor nacht het drijven en bouw kan worden gebruikt.

H. geschikt voor de wegen onderhoud, metro en spoorwegtunnelbouw, bouwconstructie en projecten de in de voorsteden van de watermilieubescherming.

 

②, de productparameters

Theoretische productiviteit 50m3/h

Totale macht 61kw

Machinegewicht 22t

Lossingshoogte 3.8m

Het slepen snelheid 15km/h

Voltage/frequentie AC380V/50Hz

 

③, de productdetails

Het mobiele het mengen zich installatiemateriaal keurt het aanhangwagentype ontwerp goed, en de partijtransportband, de mengende gastheer, de wegende systemen, de schroeftransportband en de poedersilo zijn hoogst geïntegreerd, die de algemene structuur is.

om de vraag van de klant naar efficiency, functionaliteit en compactheid te ontmoeten, is de mobiele het mengen zich installatie a volledig pre - aangesloten volledige reeks van apparatuur, die beduidend de installatie en het opdragen tijd van de het mengen zich installatie vermindert.

De controlekamer wordt verbonden aan de belangrijkste structuur, en het het mengen zich postmateriaal zoals het controlekabinet is gezuiverd alvorens de fabriek te verlaten, en daar geweest geen behoefte om de kabel te demonteren en te verbinden wanneer het materiaal wordt overgebracht.

Het pneumatische systeem wordt dicht aangesloten aan de belangrijkste structuur, en er is geen behoefte te demonteren wanneer het veranderen.

 

④, de prijs

Wat is de prijs van mobiele concrete het mengen zich installatie? Waarom is die de prijs verschillend van beton mengt post door verschillende fabrikanten wordt gegeven? De kwaliteit is de belangrijkste factor die de prijs van beton bepalen mengt post. Naar men zegt, is de kwaliteit van het mengen van postmateriaal beter. De prijs van de concrete het mengen zich post zal ook stijgen. Daarom wanneer de consumenten mobiele concrete het mengen zich installaties kopen, niet alleen besteden aandacht aan lage prijzen, is de kwaliteit de eerste vereiste voor het verzekeren van goede verrichting van de het mengen zich post. De verschillende concrete mengende fabrikanten van de uitrusting bieden verschillende prijzen, d.w.z., hetzelfde aan mengt de fabrikanten van het postmateriaal zullen hebben verschillende citaten voor hetzelfde mengt postmateriaal. De prijs van de concrete het mengen zich post van Jinteng-Bouwmachines zal aan de motor van de gebruiker, de beenhoogte en het reductiemiddel zeer belangrijk zijn. De verschillende vereisten van de componenten leiden tot verschillende prijs van de concrete het mengen zich post. Het is beter om de nauwkeurige prijs van de concrete het mengen zich post te krijgen of het het mengen zich postmateriaal direct te contacteren.

De concrete die het mengen zich installatie door de concrete het mengen zich de Bouwmachines van fabrikant van de uitrustingjinteng wordt geproduceerd keurt de slijtvaste voering van uitstekende kwaliteit van de staalplaat goed, die sterke onveranderlijkheid onder op hoge temperatuur heeft en hoge hardheid aanhangt. Het staal is dikker, breder en duurzamer. Elk productieproces van het materiaal moet door de kwaliteitscontroleafdeling van de fabriek worden geïnspecteerd en worden getest. Na het overgaan van de inspectie, wordt een transferorder uitgegeven. De belangrijke inspectieverslagen worden ingevuld. De transferorder kan worden gebruikt om het volgende proces over te brengen of de fabriek te verlaten.

Als u de prijs van mobiele concrete het mengen zich installatie moet kennen, kunt u de concrete het mengen zich de verkoophotline van Jinteng van de postfabrikant trekken nationale verenigde.

Wij zullen u van de nauwkeurige prijs van de concrete het mengen zich post volgens het materiaal voorzien u wenst, en u zult de informatie krijgen u in een korte tijd wenst!

Concrete mengende fabrikant van de uitrusting - Jinteng-de Bouwmachines verheugen zich op het samenwerken met u!

 

⑤, het het werkproces

(1) laad eerst een kleine hoeveelheid grint en zand in de het mengen zich trommel door de ladingsschop.

(2) toen, wordt het water ingespoten in de watertank van de zelfladings concrete mixer, en tegelijkertijd, wordt de vereiste hoeveelheid water ook ingespoten in de het mengen zich tank.

(3) nadat het proces van de waterinjectie wordt voltooid, wordt het cement toegevoegd aan de het mengen zich tank. Dit proces kan op twee manieren worden verwezenlijkt: met de hand, door een cementzak of door een silo. In beide gevallen, zal de ladingsschop van de zelfladings concrete mixer helpen het het voeden proces voltooien.

(4) wanneer wij de vereiste hoeveelheid cement aan de het mengen zich tank toevoegen, zullen wij ook het grint en het zand aan de het mengen zich tank toevoegen. Tegelijkertijd, wij ook andere grondstoffen nodig voegden om het beton te moduleren toe.

(5) de zelflading concrete het mengen zich machine loopt aan de aangewezen plaats waar het beton wordt leeggemaakt. Tegelijkertijd, zal de het mengen zich trommel onophoudelijk roteren om ervoor te zorgen dat het beton niet hard zal maken. Er zijn verscheidene spiraalvormige peddels binnen de het mengen zich trommel voor zich het mengen van beton. Dank aan het opereerbare principe van bidirectionele omwenteling, het comfort tijdens gebruik is beter, terwijl de werktijd en de grondstoffen zoveel mogelijk worden bespaard.

(6) nadat het werk wordt voltooid, is schoonmaken van het materiaal onontbeerlijk voor het onderhoud van het materiaal, en het is ook een eerste vereiste voor het verzekeren van de normale bedrijfsvoering van het materiaal in de toekomstige werkzaamheden.

 

⑥, gemeenschappelijke problemen

1. Wat zijn de componenten van de mobiele het mengen zich installatie?

1) Gastheerchassis:

De gevormde cantilever het mengen van gastheerchassis bevat de slepende de tractiespeld van de vrachtwagen en de parkerenbenen; de grondplaat is uitgerust met de het meten schaal van het mixer, cement en watertoevoegsel; het omringen is uitgerust met inspectie en het lopen platforms en traliewerk.

2) Controlekamer:

De controlekamer is bij de bodem van de belangrijkste motorchassis, en heeft een volledig automatische controlesysteem voor de het mengen zich post. Wanneer de werkende staat wordt gebruikt, dient de controlekamer als voorsteunpunt van de gehele post. Wanneer de overdracht wordt vervoerd, wordt de controlekamer verzameld en in de binnenruimte van de steun opgeslagen; alle controlelijnen te hoeven niet worden gedemonteerd.

3) Meting van gezamenlijke ingrediënten:

Het systeem wordt gevestigd op de naherfst van de mobiele het mengen zich installatie. Het bovenste gedeelte is de gezamenlijke (zand, steen) opslagvultrechter. De opslagvultrechter kan in 2 of 4 netten worden verdeeld, en de het verhogen plaat wordt geplaatst om de opslagcapaciteit te verbeteren, en de pneumatische verrichting wordt opeenvolgend geopend. De gezamenlijke meting is een cumulatieve meetmethode voor een verscheidenheid van materialen. De bodem is uitgerust met een het lopen achteras en kaderbenen voor het werken.

4) Perifere componenten:

Voor cementsilo's en schroeftransportbanden, zijn de perifere componenten integrale onderdelen of zij of vervoerd werken, en zij kunnen als geheel zonder demontage worden vervoerd en worden gedemonteerd.

 

2. Wat zijn de hoofdlijnen van de mobiele het mengen zich van YHZS50 installatie?

De grotere eigenschap is dat het zich kan bewegen als geheel. Momenteel, is de mobiele concrete het mengen zich installatie hoofdzakelijk verdeeld in tractietype en aanhangwagentype. Het tractietype chassis bevat de volledige voor en achterassen; het aanhangwagentype chassis heeft slechts de achteras, en het vooreind wordt geplaatst op de brug van het tractorzadel.

Contactgegevens
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Contactpersoon: Karen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!