Thuis ProductenConcrete Betonmolenmachine

Het nivelleren van Concrete Betonmolenmachine voor de Structuur van de het Lassenbundel van de Tunnelgrond

Klantenoverzichten
Het is een zeer goed bedrijf. zij bieden me zeer goede kwaliteit aan concrete het mengen zich post, redelijke Prijs en snelle levertijd.

—— Jack

De concrete ontvangen mixermachine, de buiten verpakking is zeer sterk, en er zijn heel wat toebehoren. Dank u voor uw te verklaren geduld alvorens te kopen.

—— Lelie Su

Ik ben online Chatten Nu

Het nivelleren van Concrete Betonmolenmachine voor de Structuur van de het Lassenbundel van de Tunnelgrond

Het nivelleren van Concrete Betonmolenmachine voor de Structuur van de het Lassenbundel van de Tunnelgrond
Het nivelleren van Concrete Betonmolenmachine voor de Structuur van de het Lassenbundel van de Tunnelgrond

Grote Afbeelding :  Het nivelleren van Concrete Betonmolenmachine voor de Structuur van de het Lassenbundel van de Tunnelgrond

Productdetails:
Plaats van herkomst: ZhengZhou, China
Merknaam: Jinteng
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Productspecificaties
Levertijd: 5-7 werkdagen

Het nivelleren van Concrete Betonmolenmachine voor de Structuur van de het Lassenbundel van de Tunnelgrond

beschrijving
Functie: VOLLEDIG AUTOMATISCH Punt: Wegbrug het bedekken machine
Toepassing: snelwegbrug, tunnelgrond, bestratingsyard Type: Truss
Verbindingstype: Spleet voordeel: Goed Trillingsdiepte en het verpulveren effect
Hoog licht:

de machine van de betonwegbetonmolen

,

weg het bedekken machine

Wegbrug het bedekken machine

 

bedekt de cement concrete betonmolen het gemengde cementbeton langs het ballastbed volgens de bepaalde dikte, breedte en wegtype vereisten, en dan door de verrichtingsprocedures om troweling, om het bedekken van de concrete bestrating te onttrekken te nivelleren en te voltooien.

De volledig automatische bundeltype gespleten rolbetonmolen wordt ontwikkeld op basis van rolschacht en kaderbetonmolen. Het wordt gebruikt voor de gehele concrete bestrating van de snelwegbrug en de bouw van concrete tunnelgrond en bestratingsyard. Het verbeteren van het effect van het trillen, het opheffen en het nivelleren van het concrete bedekken.

☆ Goed het bedekken het samenperseneffect: de bundelstructuur wordt goedgekeurd, en de hoogte - het lassensysteem van de kwaliteits wordt het vierkante buis goedgekeurd, zodat het gehele apparaat vast is en niet misvormd, wat de tekortkomingen van de vorige afvlakkende machine op de voorwaarde van te lang verandert, en het gewicht van de gehele machine wordt verhoogd. Het het bedekken samenpersen maakt het het bedekken effect goed.

 

☆ Goed Trillingsdiepte en het verpulveren effect: de betonmolen keurt speciaal φ168 of φ219 naadloze staalpijp goed, die stevig en schokbestendig is. De voorrol is zonderling als geheel, en de effecttrilling realiseert het automatische in orde maken, die hoge opwindende kracht veroorzaakt en meer dan gewone drie as het trillen diepte is. En het effect van het verpulveren is goed.

 

☆ Goed nivellerend effect: de rolschacht keurt het gespleten verbindingstype goed, dat kan worden geassembleerd, wat de nadelen van de lange en ongelegen demontage van de enige schacht van de rolschacht verandert. De methode van de zes as dubbele verbinding kan op het brede breedte bedekken, en de bundel worden toegepast de zes asspleet wordt bevestigd om het te maken stabiel werken en het nivellerende effect is goed.

 

☆ Goed effect van los water: de laatste rij van bundels is uitgerust met automatische sproeiers, die water kunnen op tijd verspreiden wanneer de lokale concrete ineenstorting te laag is, en speelt tegelijkertijd de rol van geschikt schoonmakend het beton op de rolschacht, die voor het bedekken goed is. effect.

 

☆ Hoge graadautomatisering: De gehele machine is uitgerust met merk elektrische componenten, die het materiaal volledig automatisch maakt. Het kan niet alleen het bedekken in werking stellen, maar ook het losse water in werking stellen, reddend arbeid, drukkend bouwskosten en verbeterend het werkefficiency.

 

☆ De gehele machine is mooi: de gehele machine keurt nevel plastic technologie goed, die betere antiroest en anticorrosieve gevolgen heeft, en de algemene verschijning is mooi, wat het visuele effect van mensen beter maakt.

 

Het kan in verschillende breedtemodellen worden geïnstalleerd, die de kosten van de materiaalinvestering besparen.

 

Pre-aankoopbericht: De wegbetonmolen wordt aangepast volgens de vraag. Omdat elke klant verschillende bestratingslengte vereist, is het grootste deel van de lengte uit - van - voorraad. Over het algemeen, is de douaneduur ongeveer 2 dagen. Gelieve te controleren zorgvuldig de groottespecificaties alvorens te kopen. Eens aangepast is voltooid, kunnen wij de terugkeer geen dienst (behalve kwaliteitsproblemen) verlenen, hoop ik dat de klanten het kennen!

De configuratie van de betonmolenlengte: per halve meter kan als formaat worden geteld. Wanneer het opdracht geven tot, te selecteren gelieve een machine meer dan 0,5 van de bouwmeters breedte. Bijvoorbeeld, is de wegbreedte 10 meters. U zou moeten tot opdracht geven tot 10,5 nivellerende machine meten.

Contactgegevens
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Contactpersoon: Karen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!