Thuis ProductenConcrete het Groeperen Machine

Hoge Efficiënte Concrete het Groeperen Machine, Gezamenlijke het Groeperen van 3200L Installatie

Klantenoverzichten
Het is een zeer goed bedrijf. zij bieden me zeer goede kwaliteit aan concrete het mengen zich post, redelijke Prijs en snelle levertijd.

—— Jack

De concrete ontvangen mixermachine, de buiten verpakking is zeer sterk, en er zijn heel wat toebehoren. Dank u voor uw te verklaren geduld alvorens te kopen.

—— Lelie Su

Ik ben online Chatten Nu

Hoge Efficiënte Concrete het Groeperen Machine, Gezamenlijke het Groeperen van 3200L Installatie

Hoge Efficiënte Concrete het Groeperen Machine, Gezamenlijke het Groeperen van 3200L Installatie
Hoge Efficiënte Concrete het Groeperen Machine, Gezamenlijke het Groeperen van 3200L Installatie

Grote Afbeelding :  Hoge Efficiënte Concrete het Groeperen Machine, Gezamenlijke het Groeperen van 3200L Installatie

Productdetails:
Plaats van herkomst: ZhengZhou, China
Merknaam: Jinteng
Modelnummer: PLD3200
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Productspecificaties
Levertijd: 5-7 werkdagen

Hoge Efficiënte Concrete het Groeperen Machine, Gezamenlijke het Groeperen van 3200L Installatie

beschrijving
Trefwoord: Concrete het Groeperen Machine voordeel: Gemakkelijke verrichting, nauwkeurige ingrediënten
model: PLD3200 het wegen waarde: 5T
Het voeden Hoogte: 2.3m geschatte het groeperen capaciteit: 3.200 liter
Hoog licht:

gezamenlijke het groeperen installatie

,

groeperende installatiemachine

PLD3200 concrete het groeperen machine

 

Beschrijving:

 

De concrete het groeperen van PLD3200 machine heeft een geschatte het groeperen capaciteit van 3.200 liter en kan met 2-5 soortenmaterialen worden gebruikt. De het wegen waarde kan 5T zijn en de het voeden hoogte is 2.3m. De het groeperen machine is nauwkeurig en is een hoogte - kwaliteit nieuwe concrete het groeperen machine.

 

①, productvoordelen

 

1. Kan de automatische controle van de computerschaal, intelligent en efficiënt, het ook manueel worden in werking gesteld

2. De gemakkelijke verrichting, nauwkeurige ingrediënten, materialenmengselverhouding kan volgens gebruikersbehoeften worden aangepast

3. Hoog rendement, laag energieverbruik, gemakkelijke installatie en beweging

4. het kan met diverse types van mixers, met sterk milieuaanpassingsvermogen worden gebruikt

5. het kan productieefficiency en concrete kwaliteit zeer verbeteren.

 

②, de installatiekwesties

 

1. Na PL3200 komt de concrete het groeperen machine aan, te controleren gelieve de delen in bijlage en de technische documenten volgens de verpakkingslijst om te controleren of de gehele machine of de delen beschadigd zijn.

2. De gebruiker zou goede fundamenten volgens de basiskaart van de gekochte partijmachine moeten leggen.

3. Plaats de eenheid zoals aangetoond in de basiskaart om de eenheden in een horizontale positie te houden.

4. Nadat de het groeperen machine op zijn plaats is, verwijder de het bevestigen bout van de wegende vultrechter om het wegende vultrechterwerk te maken.

5. Controleer de flexibiliteit van elk transmissiedeel, en of de bouten van elk verbindingsdeel los zijn.

6. Installeer de bedrading van de elektrokring volgens het „Handboek van het Ingrediëntencontrolemechanisme“, omvattend: de belangrijkste kabel en elke motorkabel, sensor en afstandsbedieningkabel.

7. Probeer het lege lopen en controleer de leiding van elke motor.

8. Volgens de vereisten van het „Handboek van de Ingrediëntencontrole“, voer de de cyclustest uit van de partijsimulatie, en probeer om het kleine wegen voor elk materiaal aan controle te plaatsen of de ingrediënten automatisch kunnen worden gerecycleerd.

 

③, bijzondere aandachten

 

1. Een mes zou tussen de belangrijkste voeding en de elektrische doos moeten worden geïnstalleerd.

2. Voeding nul lijn van het het groeperen controleinstrument kan niet met de gronddraad verkeerd worden verbonden, anders zullen de ernstige ongevallen zich voordoen.

3. Het aan de grond zettende controleinstrument zou betrouwbaar moeten worden aan de grond gezet en de weerstand is minder dan 4Ω.

4. Het zonnescherm en de regendichte faciliteiten moeten op de plaats worden geïnstalleerd waar het het groeperen controleapparaat wordt geplaatst.

 

④, gemeenschappelijke problemen

1. wat is PLD3200-het groeperen machine vier pakhuistype prijs?

A: Deze type het groeperen machine wordt meestal gebruikt in groot beton mengt posten. Het is een benodigde apparatuur om posten te mengen. Het wordt zelden alleen gebruikt. De verschillende fabrikanten hebben verschillende prijsverschillen. Tevreden om de fabrikant voor details, zoals de Machinesfabriek van Zhengzhou te contacteren Jinteng.

 

2. Hoe te om de systeem op te lossen mislukking die voorkomt wanneer de concrete het groeperen machine wordt gewogen?

De lijnfout wordt vertoond door het controlemechanisme erop wijst dat dat de waardeoverstromingen, tonend een foutenmelding, en het signaal plotseling wordt onderbroken of tijdens het wegen, om de volgende twee redenen gesprongen.

Eerst, zijn de verbindingslijn tussen de sensor en het controleinstrument gebroken. Dit soort externe fout wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door ongepast installatie en gebruik. Als de universele van de inputmeter en output weerstand door een universele meter wordt gecontroleerd, is de weerstandswaarde normaal. De oorzaak van de mislukking is dat de verbindende draad gebroken is en een open kring veroorzaakt; de verbindende draadverbinding is los of niet gesoldeerd.

Ten tweede, is er een probleem met de kwaliteit van de sensor zelf. De prestaties van van de sensorinput en output weerstand veranderen. In de normale omstandigheden, is de inputweerstand van de sensor 400Ω±10Ω, en de outputweerstand is 350Ω±3Ω. De belangrijkste fout van de sensor is dat het solderende punt van de terminal of de looddraad weg is; de nul temperatuurcompensatie van de sensor of de weerstand van de temperatuurcompensatie is zwak gesoldeerd of desoldered; de sensor wordt niet goed verzegeld, en de interne spaander is vochtig.

Nul compensatie van elektronische schalen is ook een gemeenschappelijke fout. Één van de redenen is dat de sensor geen gecompenseerde temperatuur is. Op het absolute nulpunt en de gevoeligheid van de sensorverandering met de verandering van de omgevingstemperatuur, die op het absolute nulpunt van de elektronische schaal aan defect veroorzaakt. Volgens de internationale norm, is er een proces van de temperatuurcompensatie in het proces van de sensorproductie, en de sensor zou door de hoge en lage temperatuurdoos moeten worden gesimuleerd. Het gebruik van milieutemperatuur verandert om te compenseren, maar vele binnenlandse sensorfabrikanten eenvoudig hebben hoog niet en de lage temperatuurdozen, het kunnen temperatuur geen compensatie voor de sensor doen; de tweede reden is dat de sensor zwaar overbelast is, resulterend in plastic misvorming van het elastomeer, sensorschade. Bovendien kunnen het water, de vochtigheid, de oxydatie of de elektroanalyse van de kabeldoos belangrijke mislukkingen veroorzaken.

Contactgegevens
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Contactpersoon: Karen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!